‘MIRA MINTA MAAF PADA SEMUA’.. DOAKAN MIRA SELAMAT PERGI DAN SELAMAT PULANG..

‘MIRA MINTA MAAF PADA SEMUA’.. DOAKAN MIRA SELAMAT PERGI DAN SELAMAT PULANG..

😘

Alhamdulillah, moga selamat pergi dan balik buat Mira Filzah..  Moga tercapai impian Mira ye..

Tidak disangka, kali ini selebriti terkenal iaitu Mira Filzah pula akan ke tanah suci. Terdahulu, adik-beradik terkenal Uqasha Senrose, Nelydia Senrose dan Raysha Rizrose juga turut berkongsi perkembangan mereka bagi menunaikan umrah.

loading...

Namun, berita yang baru sahaja dikongsi oleh Mira di Instagram miliknya sudahpun meraih lebih 100 ribu likes daripada peminatnya.

Bagaimanapun, menurut Mira di kapsyen mengatakan dia memohon maaf kepada semua jika ada salah dan silap malah turut meminta agar mereka turut mendoakan dia selamat pergi dan selamat pulang.

Pelakon drama yang hangat diperkatakan, Pujaan Hati Kanda ini menerima pelbagai komen positif netizen yang mana turut mendoakan kesejahteraan Mira ketika berada di tanah suci.

loading...

Cincin yang sempurna adalah yang dibeli sendiri – Mira Filzah
TIDAK perlu menunggu hadiah daripada sesiapa, pelakon Mira Filzah memutuskan untuk membeli sendiri cincin yang disifatkannya sebagai hadiah tahun baharu.

Menerusi entri di Instagram, kata Mira, biarpun dia tidak gemar memakai aksesori, namun dia menunggu untuk menerima sebentuk cincin daripada insan istimewa.

Bagaimanapun untuk tahun baharu, Mira memilih untuk menghadiahkan sebentuk cincin untuk dirinya sendiri, dan menganggap ia sebahagian daripada simbol kekuatan seorang wanita.

loading...

“Saya mahu cincin itu mempunyai nilai dan kenangan yang dapat saya hargai setiap kali saya melihatnya. Saya mahu cincin itu menjadi istimewa, kerana ia adalah satu-satunya aksesori yang akan saya pakai setiap hari.

“Tetapi hari ini saya buat keputusan untuk beli sendiri. Cincin yang sempurna adalah yang anda beli untuk diri anda sendiri, sebagai simbol kasih sayang dan kekuatan,” tulis Mira.

Sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *